Magic Story Morry About Me


Puteri ini bernama Nur Izzati . Orang lain memanggilnya dengan nama Izzati . Maksud namanya ialah Cahaya Kemuliaan . Puteri ini berusia 14 tahun . Puteri ini bersekolah di SMK Padang Tembak . Puteri ini adalah kepunyaan Putera Namia . Ayahanda dan Ibunda puteri ini ialah bernama Raja Azman dan Permaisuri Rozitah . Impian yang diimpikan oleh puteri ini ialah ingin menjadi seorang pereka fesyen yang terkenal di 1 dunia .

Puteri ini sering menghabiskan masanya dengan mengulang kaji pelajaran untuk mencapai impiannya hingga ke menara gading . Puteri ini juga sering menghabiskan masanya yang terlalu lama dengan membaca novelnya yang dibeli oleh Ibunda kesayangannya . Puteri ini bersama ahli keluarga kesayangannya menetap di istana nun indah bak permata di Kuala Lumpur . Puteri ini telah dilahirkan pada tanggal 5 Jun 1997 di Hospital Besar , Kuala Lumpur .

Keputusan UPSRnya amat membanggakan Ibunda dan Ayahandanya juga ahli keluarganya dengan memperolehi 3A 2B pada ujian tersebut . Keturunan puteri ini ialah Seremban + Singapura = Melayu . Puteri ni menulis dengan tulisannya yang amat cantik dipandang dengan menggunakan tangan kanan . Puteri ni telah memiliki seorang oppa , seorang adik perempuan dan seorang adik lelaki yang berumur antara linkungan 16 – 8 tahun . Puteri ini beragama Islam 1000000 % . Puteri ini amat menyukai Allah S . W .T . 1000000000 % , Nabi Muhammad S . A . W . 100000000 % .

Puteri ini amat meminati artis pujaannya di luar sana seperti = K-POP , Selena Gomez , Liyana Jasmay , Allahyarham Sudirman Hj Arshad , Jonas Brother , Aeril Zafrel , Lisa Surihani , Nora Danish . Puteri ini amat tidak menyukai sebahagian artis di luar sana seperti = Justin Bieber , Miley Cyrus . Puteri ini juga mempunyai ‘ secret admire ’ iaitu Jimmy Choo , Rizalman Ibrahim , Hatta Dolmat .

Puteri ini sudah berpunya ya !

By : Ezzaty Itazzy ♥♥♥